آزمون جذب نیروهای شرکتی و قراردادی دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد

Home » اخبار و رویدادها » آزمون جذب نیروهای شرکتی و قراردادی دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، آزمون استخدامی جذب نیروهای شرکتی و قراردادی برای بخش‌های کمک پرستاری و فوریت های پزشکی اورژانس روز پنج شنبه ۲۹ آذرماه در دانشکده پرستاری حضرت زینب(س) لار برگزار شد.

در این آزمون ۱۲۳ نفر متقاضی استخدام شرکت کرده که از این بین ۶۴ نفر متقاضی استخدام قراردادی و ۵۹ نفر متقاضی استخدام شرکتی بودند.

این آزمون برای استخدام ۳ نفر کاردان و کارشناس فوریت‌های پزشکی برای پایگاه اورژانس جاده ای شاه غیب، یک نفر کارشناس ارتباطات و عملیات برای واحد ارتباطات مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان لارستان، ۵ نفر کمک پرستار برای بیمارستان امام رضا(ع) لار و ۵ نفر برای کمک پرستار برای بیمارستان نبی اکرم(ص) خنج برگزار شد.

گفتنی است نتایج مرحله کتبی آزمون تا پایان دی ماه با اعلام اسامی ۳ برابر ظرفیت اعلام و پذیرفته شدگان برای مرحله مصاحبه معرفی می‌شوند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم